Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

blue effect

blue effect

LadyLoba Romana Básně » o Životě

Anotace: prostě blue efekt

stvořila jsem
sen si,
živila ho ,
léta nadějemi
nadájela

vzala jsem si
v potaz fakty
sen jsem
pochovala

a přesto když
vzpomenu si
mám záchvaty smíchu
nebo brečím
jako malá

C'est la vie
Publikoval(a): LadyLoba Romana, 28.3.2016
Přečteno (77x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Lipová, Martin Havlíček, gogol

Spodek

Stránka generována 29.3.2024 09:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti