Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ohnisko něhy

Ohnisko něhy

podnebný Básně » Zamilované, vyznání

Anotace: Tak jak to cítím

Z tebe vycházejí
paprsky jemných sítí
tvá ústa hoří
tvoje rty prahnou

vůněmi jara je prosycen kraj
hlubinou očí tvých
vítězím nad moři
nad všechny vlny prostírám

svatozář tvých vlasů
tvé chvění je i mým
dvě struny mandoliny
za všechnu slávu a všechnu moc

bych nevyměnil tvou lásku
kde ji nikdo nenachází
tam ji hledám nalézám
k tobě jsem přitahován

více než gravitací
a nemohu se odpoutat
snad magnetismus

blízko tebe co mi chybí
všechno všechno mám
je dobré vše co život tvoří
teplo slunce píseň moří
Publikoval(a): podnebný, 27.3.2016
Přečteno (730x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Martin Havlíček, Madam Butterfley, gogol, Wave.Anne

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti