Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Velikonoční nadílka

Velikonoční nadílka

Řekla pani pštrosice,
budem dělat kraslice,
nejsme žádní troškaři,
dílo se nám podaří.

Pštros hned s ženou souhlasí,
s nápadem se vytasí,
ještě chytnu zajíčka,
dám ho mezi vajíčka.

Zajda dostal mrkvičku,
sedí hezky v košíčku,
koledníci koukají,
tohle ještě neznají.

Kolednice Anička,
nese si též vajíčka,
netuší, že zakrátko,
bude krmit pštrosátko.
Publikoval(a): Psavec, 26.3.2016
Přečteno (491x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, donne, děda včela, Martin Havlíček, Lipová, slunečnice69, Wave.Anne, Petrarca, Marcone, gogol

Spodek

Stránka generována 13.5.2024 08:27
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti