naše boje
naše boje
Anotace: vše má svoje řešení, záleží jen na nás, chceme-li ho najít.
Svět v prodlení,
ten, který jsi mi věnoval,
či říkal, že dlužil,
a byli jsme mučedníky
ač všechen čas jsi bědoval
a strachem se soužil.
Strachem, že vzlétneme
a ztratíme se v mracích,
pak s kapkami deště spadneme zpět,
tak stali jsme se odbojem,
za city ve svých srdcích,
bez svolení milovati smět.
Pak složili jsme zbraně,
dosud plněné výčitkami,
a naše duše spojili se lehkostí,
jako smrtelníci podlehli jsme,
teď prcháme uličkami,
a čekáme, že nás svět vyhostí.
přec bojovati smíme,
zatímco sníme.
Publikoval(a):
Globodecristal, 25.3.2016