Stará bota...
Stará bota...
Anotace: "Miluji věci, mlčenlivé soudruhy, protože všichni nakládají s nimi, jako by nežily," ...
Za humny se válí
jedna stará bota
leží těžce dýchá
téměř bez života
Čeká možná marně
že do ní vložím nohu
přišlo mi jí líto
jen pohladit ji mohu
Aby neplakala
koupil jsem jí růži
je teď o chlup hezčí
i když má starou kůži
Smějte se mi klidně
že kamarád jsem její
mám rád když věci žijí
a když se boty smějí
Publikoval(a):
Petrarca, 25.3.2016