Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pěnový dech

Pěnový dech

Cruorcor Básně » o Přírodě

Anotace: Až se naleznete u jakéhokoliv moře, sedněte si k břehu a pozorujte západ slunce do samotného konce.

Vodo tisíce slz,
poslouchám tvé srdce tepající.
Pod kůží přírody trs.
Matka a prsy nekojící.

Měsíc se prohlíží v tobě
rozpadl se na kousků sta.
Tak krutá, odpustila sobě,
nespočet životu osiřelého dna.

Čas se tě netýká,
zlé duše ošleháš v dobré.
Však člověk mnohé ti vytýká,
náruč barví se v černou z modré.

Přicházím se svěřit
a přidám pár kapek soli
V tobě ztratí se, nedá se měřit.
Na prknech světa nemalou roli.
Publikoval(a): Cruorcor, 24.3.2016
Přečteno (132x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Seaweed brain

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:56
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti