Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
...zase jsem se jednou pobavila.Opět jeden krásný příběh ze života :-)jen tak dál :-)kdybychom se nesmáli, zač by potom život stál?
30.3.2016 21:12 | RózaPek
....no to byla pařba...heeeeee...palec nahoru, šaty dolů...jaaaaheee
24.3.2016 22:39 | gogol