Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva psy

Dva psy

addinwonderland Básně » o Lidech

Anotace: Duše všech lidí, co zasejí, to sklidí.

Duše všech lidí,
co zasejí, to sklidí.

Rozpolcená je každá.
Mezi psy vražda.

Který vyhraje,
touha pána rozhodne.

Hodný se zlým se bijí,
mravnosti hnijí.

Rozhodnou činy,
za vítěze si vinný.
Publikoval(a): addinwonderland, 23.3.2016
Přečteno (87x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:48
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti