Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Strach a Sny

Strach a Sny

Nahazuji myšlenky,
na pomyslnou udici..
Návnadou jsem si já,
mé pod – i vědomí..

Bylo to prý už dávno,
říkají mi vzpomínky..
Po noci přichází ráno,
s ním i strach a domněnky..

Strach sama ze sebe,
jakou mám v rukách moc,
od země až do nebe,
skrze vesmír, den i noc..

Snažím se ho setřást,
pro ty jeho hloupý lži,
že nedokážu, to co chci,
a jít si za svými sny..

Namlouvá mi toho pořád víc,
že jsem k ničemu a na nic..
Vím však, že Jsem víc, než nic,
a že nic, je víc, než nic..

Vysypávám koš smutku,
co vrostl mi ze skutků,
již ho není potřeba,
mám se přece ráda..

Musím si plně Věřit,
a nepřestávat Snít!
Publikoval(a): Wčelka, 23.3.2016
Přečteno (120x)
Tipy (20) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: slunečnice69, Wave.Anne, Lipová, podnebný, děda včela, Danger, Jin&Jang, Marcone, gogol, Mirastus
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti