O životě
O životě
Anotace: aneb někdy není všechno jen růžové
Život je nutný,
jenže někdy tvrdý jak kámen,
často je smutný a bolí,
přesto říkám Bohu své Amen!
Život je pes,
štěká a kouše,
svému pánu však podlehne,
tak mu nespílám,
vezmu ho do náruče,
stejně mě vždycky doběhne.
Publikoval(a):
baruša, 26.10.2010