Krvavá slza
Krvavá slza
Anotace: Když se spojí fantazie s melancholií :)
Krvavá slza
po okně pádí.
Pomalu zmrzá,
unáší mládí.
Nese zbytky života,
který již není.
V okně světlo se mihotá,
barva sněhu se mění.
Dopadla na něj krvavá sprcha,
barva je už nachová.
Život z těla rychle prchá,
už je tam, kde klid si zachová.
Publikoval(a):
Malfelica, 22.3.2016