Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní bláto

Jarní bláto

podnebný Básně » o Přírodě

Anotace: Jen tak o probouzení přírody

Černé a hnědé, mazlavé
bláto jarních cest,
své kroky vedeš do luk, polí,
vedeš kroky z centra měst.

Rozezpívali se ptáci,
stromy pučí, slunce svítí,
voda hučí, bory šumí,
legrácky a banality.

Ta všeliká krása kýčů
v přírodě pravdivá jest,
prvosenek, petrklíčů,
taky zablácených cest.
Publikoval(a): podnebný, 22.3.2016
Přečteno (219x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Petrarca, děda včela, Mirastus, gogol, Desiré, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti