Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jsme (Titanic)

Jsme (Titanic)

repapepa Básně » ?nezařazené?

Anotace: Dnešní situace...

Rozklad společnosti, rozklad morálky.
Smrt s kostěnými korálky.
Všude jenom chlast a fet
a na hranicích Mohamed.

Opilý kapitán Titanicu uráží svou posádku,
netušíc, že má potápějící se kocábku.
Lodní pokladník - podnikatel - vykrad zásoby,
těsně před tím než je zničí litry vody.
Publikoval(a): repapepa, 22.3.2016
Přečteno (52x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Petrarca, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 14:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti