Chyť si své štěstí
Chyť si své štěstí
Chyť si své štěstí
Kudy chodíš tudy velké
slzy roníš.Smůla se Ti
lepí na paty a naděje
umírá.Štěstí někde v
dálce klopýtá.
Co teď? Jak žít,kudy
jít dál.S nad po cestě
trnité nebo jít zpříma.
Snad do hrsti rozum
vzít nebo podle citu
svého srdce žít.
Co teď? Utřít si slzy
a za své štěstí bojovat.
Nebo dál plakat.
Snad bojovat a zkusit
podle svého žít a pláč
daleko odstrčit.
Snad úsměv na tvář
vykreslit,štěstí své
si do ruky chyť a už
ho nepustit.
Publikoval(a):
slunečnice69, 21.3.2016