Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

**Kožíšek z hranostaje

**Kožíšek z hranostaje

Květka Š. Básně » ostatní ...

Anotace: i když už na horách taje,taje,taje...

~Každý má svůj čas~
---
Jaro si oblékne
kožíšek z hranostaje
zima se nechce vzdát
i když už taje,taje
brzy však ztratí
tu svoji zimní krásu
i když moc dobře ví
všeho je do času.
---
Zima se i do jara koukne
v létě studeně si foukne
bude vám chladno
i ve svetru,já vím
ale slunce se pousmálo
nebojte se lidičky
všechno zařídím
já to té zimě vymluvím.
---
Každý má svůj čas
a že to někdy přesné není
i příroda má svůj vlastní hlas
a občas si něco změní
stoletou vodou umyje zem
x...letým vedrem vysuší
a když je počasí jak má být
tak nás to jistě potěší.
---
No to se uvidí
tak ať se nikdo nediví.
ˇˇˇˇˇˇ
Publikoval(a): Květka Š., 21.3.2016
Přečteno (64x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Linzerka, Wčelka, Petrarca, děda včela, podnebný, Mirastus, slunečnice69, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti