Náš čas
Náš čas
Anotace: Už brzo bude letní čas a mně se nebude chtít vstávat
V určitou dobu, v určitý čas,
v námi určenou dobu,
v námi určený čas,
vteřinami hodin, hodinami vteřin,
časovým znamením z rádia,
výstřelem z děla, zvony všech věží,
ale i bez nich jsi najednou blízko,
procházíš mnou
zpíváš jásavým hlasem,
zaplňuješ svět svým jasem,
pohledem očí a vůní,
mimikou a jemnými gesty,
pohybem rtů a v úsměvu ticha
splýváš a naplňuješ náš čas
a celičký svět.
Mám rád sladké probuzení.
Publikoval(a):
podnebný, 21.3.2016