Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vděčnost

Vděčnost

Budík zazvonil čas Probuzení,
zahořela jsem stvořitelskou radostí..
Je chvíle pro čistou vděčnost,
nastala dámy i páni, Rovnodennost!

Do globálního sítka na myšlenky,
posílám znalost cností a pokory..
Na návštěvu pro pomoc duším,
přilétají andělé, druidy i živly..

Z nohou rostou mi kořeny,
objímám nimi matku Zemi..

Ruce se natahují jak větve do výšky,
objímám nebe, vítr i paprsky..

Tělem, mým kmenem, žilami proudí,
krev či voda, náš životabudič..

V srdci i dřevě, hoří plamen poznání,
zdrojem je teplo slunce s otiskem lásky..

Nezapomínejme na naše základy,
Život máme od Matky Přírody..
Nenechme jí brečet každičký den,
podívejme se do svého vnitra, co zrcadlíme ven!
Publikoval(a): Wčelka, 21.3.2016
Přečteno (82x)
Tipy (17) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Marcone, Hedlik, Lipová, Mirastus, gogol, donne, slunečnice69, Petrarca, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 22:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti