Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvář

Tvář

Tvář

Pár vrásek okolo
očích máš.Pár vrásek
zdobí tvoji smutnou
tvář.

Ty vrásky znamenají
mnoho zklamání,trápení,
žal.To všechno povídá
těch vrásek pár.

Úsměv Ti na tváři
málo kvet.Ta vráska
chybí jak by člověk
řek.

Ty od starostí a
smutku hluboko
vryté jsou.Ukazují
tvůj bol.

Tak usměj se aspoň
na chvíli ať úsměv
zdobí ty vrásky vyrytý.
Publikoval(a): slunečnice69, 20.3.2016
Přečteno (73x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Květka Š., Wave.Anne, děda včela, podnebný, gogol, Mirastus, Petrarca

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 00:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti