Rande....
Rande....
Anotace: ....podzimní nevydařené
Pozval si mě na burčák,
ví to celá ulice,
já se načesala, nalíčila,
čekala tě přesně v pět.
Když si přišel, o půl sedmé,
bylo všechno vypito,
sbalila jsem saky páky
a šla domů na pito.
Až mě příště někam pozveš,
milost u mě nečekej,
koupím láhev rulandského
u telky mi bude hej!
Publikoval(a):
baruša, 25.10.2010