Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Kráva, co pro kávu skáká

Kráva, co pro kávu skáká

Claire Tinkova Básně » o Lidech

Anotace: Báseň o tom, jak velká jsem kráva.

Já chtěla prince, víte ?
Co koukáte ! Taky o tom přeci sníte !
No tak jsem blbá !
Být blbá a k tomu kráva by bylo horší !
Ježíši Kriste Nazaretský !
Vy myslíte, že jsem i kráva ?!!!
Kráva, co na povel pro kávu skáká ?
No tak to jsem ze srdce ráda !
Já si totiž tuhle kombinaci vždycky přála.
Jen má maminka poznala,
když jsem krávu jenom hrála.
Já ptala se jí, jestli pak jsem krásná,
a jestli se jí nezdám trochu vadná,
a jestlipak se jednou vdám......
Ona na to vždy jen řekla,
že se jí snad zdám...........
Ale maminko ! Někdo musí být praštěnej,
aby Ježíš Kristus z té lidské chytrosti nebyl zděšenej !
S krávama se prostě roztrh pytel !
Publikoval(a): Claire Tinkova, 20.3.2016
Přečteno (84x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, podnebný, Mirastus, Martin Havlíček

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:00
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti