Veliké ruce
Veliké ruce
Anotace: O velikých rukou, lásce k nim a důvěře
Veliká dlaň mi objímá hrdlo
Netlačí, nesvírá, nezavazí
Prsty má dlouhé, kůži ztvrdlou
A tak horkou, až mě z toho mrazí
Veliká pěst, co drží moje vlasy
Netahá, neškube, nepokoří
Tak silná, ale já s ní nezápasím
Ukotví mě, když všechno kolem hoří
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 20.3.2016