Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Se lvíčkem na prsou....muheeeee:-).
18.3.2016 20:12 | gogol
No jo,co k tomu říct...já tě chápu...měl jsem to takhle hodně dlouho(hlavně ve sportu),vlastně ještě tak trochu mám,ale s tím rozdílem že už chápu proč to tak mám...
obsahem je mi blízká
forma ještě pokulhává,ale to nevadí...si mladá...
nejsi ty náhodou ve znamení lva...héééé!
18.3.2016 18:04 | Martin Havlíček