Smutná láska
Smutná láska
Smutná láska
Lásko,lásko proč tolik
naříkáš.Lásko proč slzy
v očích máš.Lásko proč
se neusmíváš.Proč na
rtech tvých nekvete
růžička proč úsměv ti
uletěl.Proč pláčeš a
slz tolik máš.
Lásko proč naříkáš?
Že něha odešla a polibky
tvé se staly rázem chladivé.
Že pohlazení tvé už není
hřejivé.Milování už není
vášnivé.Lásko kams odešla?
Zůstaň prosím neodcházej.
Lásko prosím vykveť do
krásy jako květina.
Lásko hřej a trochu se
usměj.Lásko slzy z očí
si utírej.Zůstaň něžná a
mazlivá.Zůstaň se mnou
lásko vášnivá.
Publikoval(a):
slunečnice69, 18.3.2016