Vrásky
Vrásky
Do vrásek kolem očí,
sedl si páv úsměvu,
již dlouhá léta skotačí,
ukrývá se i do ďolíčků ..
Výjimečnost stvoření,
vkreslená do bytí,
odhaluje věčný smích,
a radostné žití..
Bez požádání, samy,
co pamatují si věky,
zapisují vtípky i hněvy,
na lidské tváři..
Časem je má každý,
roztomilé vrásky..
Publikoval(a):
Wčelka, 18.3.2016