Tichá chuť
Tichá chuť
Anotace: Co je, bude. Co není, nebude.
Prsty ochutnávají
chvění míst,
kam mysl se bojí
je tak temné
to zákoutí představ
-pálí jemně
cinká v uších
nedosažitelnost,
kterou srdce tuší
kouzlo křiku
do noci
v tichu
pro sen-
neexistující,
jen den
ten prosím ne…
Publikoval(a):
Formis, 16.3.2016