Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dlaně

Dlaně

Rozuzlila jsem zaťatou pěst,
objevila spleť životních cest..

Prsty běží po rýhách mapy,
co ukrývala jsem ve dlani..

Obtiskuji je v pohlazení,
zůstanou bez rozmazaní..

Kdo použije je pro boj,
ať říká si nevědomí stroj..

Proto nosím dvakrát dlaň,
mířím láskou do všech stran..

Podejte mi i vaše drahé ruce,
spojíme sílu centrálního slunce..

Buddha s nimi zocelil,
rány Ježíšovy..

Bez slov..

...
Publikoval(a): Wčelka, 16.3.2016
Přečteno (71x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Hedlik, Lipová, gogol, Petrarca, Mirastus, slunečnice69, děda včela, Wave.Anne, Desiré

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 21:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti