Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

krutá jsou rána

krutá jsou rána

Danger Básně » Smutné

Anotace: psáno pro ráno

dobré ráno ti přeji
zdravím ten kousíček lásky
který tam uvnitř se bojí a ukrývá

lásku nejde vymazat
vyhodit
jen překrýt

cítím tvé doteky
tvou vůni
i když tě ztrácím

nevím jestli ti chybím
už na mne nemluvíš
jen odpovídáš

bylo tě všude plno. . .

teď ticho zní. . .

snad máš křišťálovou kouli
kde se třpytí lepší čas
já vidím jen krásné oči
pod alejí dlouhých řas

utíkáš od boje
když prohráváme. . .

biji se a řvu jako lev
jen mi nikdo neryje záda
krvácím pomalu
krutá jsou rána

bez tebe. . .

ještě tu jsem
není pozdě!
Publikoval(a): Danger, 16.3.2016
Přečteno (172x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Wave.Anne, donne, děda včela, Kytka62, Pavíočko, Wčelka, gogol, Mirastus, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:10
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti