Růže
Růže
Růže
Jaká je to nádhera
jak ten kvítek krásně
voní.Zbarvený je do
ruda jako krví.
Trny ho chrání před
utrhnutím.Jaká je to
nádhera jak ta růže
krásně voní.Poupátka
má zbarvená rudou
krví.
Růže krásná voňavá
jak se pyšní.Ve slunci
je nádherná rudé lístky
ji zdobí.Trny ji chrání
před utrhnutím.
Jaká je to nádhera když
na ni dopadne déšť.
Celá se třpytí jak
posetá démanty,celá se
krásně leskne.
Publikoval(a):
slunečnice69, 16.3.2016