Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Těm se kterými by to stálo za to, došel inkoust

Těm se kterými by to stálo za to, došel inkoust

nový den je prý prázdná stránka
čerstvých pout a citů schránka
a protože kráčí světem sám
list jeho dnů zůstává nepopsán
Publikoval(a): Opressed, 15.3.2016
Přečteno (70x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Wčelka, Desiré, donne, Wave.Anne, Mirastus, gogol

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti