Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Změna mění život

Změna mění život

Lucie U. Básně » o Přátelství

Anotace: Když se váš přítel změní.

Změnil se a už mi nenaplňuje život tak jako dřív.
Vadí mi!Zřít už ho ani nemohu.
Nenávidím ho! A to je má nová náplň.
Nenávist mě naplňuje, naplňuje celý můj život.
Evokuje ve mně agresi, ale udeřit ho nemohu.
Ráda bych aby mu zurčila krev, jako voda v řece.
A aby ležel v brunátné louži krve.
Publikoval(a): Lucie U., 15.3.2016
Přečteno (717x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti