poznamenaní
poznamenaní
Anotace: začalo to asociací na pouta jejich otisk ...
trháš lístky všem květinám
co jsi kdy dostala
a s pohrdáním ve tváři
vše odpadem posíláš k moři
jen ty červené opatrně
abys je mohla upálit
na znamení úlevy
že už nemáš pouta
jen jejich věčný otisk
Publikoval(a):
Marcone, 14.3.2016