Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Až najdeš lásku

Až najdeš lásku

Až najdeš lásku


Bez lásky smutný život máš
bez lásky v očích slzy jsou.
Bez lásky šedivou barvu svět
má.Bez lásky růžoví květ
nerozkvete.

Bez lásky duše šrámy bolavé
má,bez lásky se těžko usmíváš.
Bez lásky nešťastná jsi,bez
lásky těžko usínáš.Jen
sny o lásce míváš.

Až najdeš lásku pak poznáš,
co v sobě vše ukrývá.Až
poznáš lásku úsměv Ti na
tváři rozkvete.Až najdeš
lásku bude Ti líp na světě.
Publikoval(a): slunečnice69, 14.3.2016
Přečteno (57x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, děda včela, Wave.Anne, gogol, Desiré, Wčelka, Lipová

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 05:02
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti