Dechové cvičení
Dechové cvičení
Anotace: ... kdo chce, může cvičit se mnou :
Nadechnout lásku s nadějí
nechat ji doplout až k poslední vlásečnici
ucítit v rukou sladké brnění
a v srdci nechat rozkvést slunečnici
Nádech
S výdechem rozpustit vše co bolí
Nádech
Publikoval(a):
vanovaso, 13.3.2016