Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Všechny Tvoje básně tady se mi líbí, ale škoda, že už nepíšeš :)
30.8.2016 21:10 | Polux Troy
dokonalý <3
5.4.2016 11:09 | Mery-mey
Moc děkuji...toho si cením :)
14.3.2016 22:13 | Matěj Vaněk
Si tak úpěnlivý, tesklivý a na druhé straně manipulativní...líbí se mi tohle znění, je nechutně zraňující stejně jako bolest kterou tu pociťuješ. Dávám ti tip protože takhle bych to nevyjádřil ale chtěl bych to tak vyjádřit.
12.3.2016 22:35 | Seaweed brain