Nevinná přání
Nevinná přání
Nevinná přání
( Slovní hříčky)
Obrázky doteků
schovám si pod deku
Jak muži v obleku
zapřáhnou do vleku
má dětská přání
bez fleků
co mi na počkání
padaly ze lžičky batolecí
plné přesnídávky
do tvojí pusy přeci!
Publikoval(a):
Marie Bernadeta, 11.3.2016