Tma, básničky a muffiny
Tma, básničky a muffiny
Anotace: Takový můj vysněný moment, při kterém by se dalo snadno zamilovat
Ráda bych ti někdy pozdě v noci třeba na lavičce v parku
Zarecitovala svoje básně
Upekla bych kokosové muffiny a snědli bychom celou várku
A bylo by nám hrozně krásně
Přitisknutí k sobě bychom mohli vnímat jenom teplo ticha
Nebo se dát omámeně do zpěvu
V ten moment bych zvládla pro tebe i zapomenout dýchat
A existovat jen v tvém úsměvu
Publikoval(a):
Sedmnáctka, 9.3.2016