Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední večeře

Poslední večeře

Gal Básně » Deprese

Anotace: Báseň psaná v agonii autora

Poslední večeře – Sebastian M. Lombayer

Smrdutý a pachnoucí z koše hrají
Studené ruce smyčcem pronikají

Plakat smutek, barvy nehrají,
drtíc vztek, který netají.

Hledati očistu kde vítaná není
Pomož nám horký švábe
Zbytky z podsvětí mysli - čekají
Publikoval(a): Gal, 9.3.2016
Přečteno (209x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti