Tichá noc
Tichá noc
Tichá noc
Je tmavá noc posetá
hvězdami jen měsíc
se na ni zlehýnka
houpá.Andělé mávají
bělostnými křidélky.
Ta noc je tichá
stříbrným třpytem
měsíce protkaná.
Ty usínáš a snad
budeš mít krásný
sen.Snad přijede
princ na bílém
koni.Snad tančit
s ním budeš mezi
růžičkami.
Se svítáním procitneš
a marně svého prince
hledáš.Musíš počkat
na stmívání na noc
posetou hvězdami.
Až se setmí možná
pak přijde princ a
položí si na polštář
vedle tvé hlavy tu
svou.Budete v obětí
sladce spát nebo tančit
mezi růžičkami.
Publikoval(a):
slunečnice69, 9.3.2016