Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Vyznání 2

Vyznání 2

Moje milá lásko,
rád ti říkám krásko.
Úžasní jsi moc,
krásná jako noc.

Když se na tě podívám,
a vidím jak jsi šťastná,
vždy se tomu usmívám,
radost to je slastná.

Není lepší pocit,
nežli býti s tebou.
Jen k tobě chovám cit,
co týká se nás obou.
Publikoval(a): davidziak, 8.3.2016
Přečteno (836x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: SK, Lipová, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 26.4.2024 06:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti