Uplakaná panenka
Uplakaná panenka
Uplakaná panenka
Pláče kudy chodí
velké slzy roní.
Uplakaná panenka
v očích velký smutek
má.
Smutek ji sevřel
srdce a žal ji
pohltil.To pro
jednu lásku.Byla
to láska veliká
až srdce plesalo.
Teď pro ni slzy
roní a srdce ji
bolí.Duše je raněná
a láska odlétla.
Láska je veliký dar
a panenka pláče dál.
Láska už odešla už
tu není.Z bývá jen
smutek po ní.
Publikoval(a):
slunečnice69, 8.3.2016