Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Osud nebo náhoda?

Osud nebo náhoda?

Osud nebo náhoda?
Možná někdy se to tak jeví,
co přijde dnes a stane se zítra
nikdo z nás pořádně neví,
starostí je vždycky dost.
Osud nebo náhoda?
Já věřím
v Boží prozřetelnost!
Publikoval(a): baruša, 23.10.2010
Přečteno (230x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:09
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti