Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Motocykl

Motocykl

Andymio Básně » ostatní ...

Anotace: Synova básnička.

Když na motocyklu jedu,
cítím, že vše svedu.
Jedu naší vesnicí,
přejel jsem tam slepici.
Jedu kolem řeky,
vidím v trávě šneky.
Jedu velkým městem,
zdravím lidi gestem.
Jedu přes kamenný most,
stále nemám jízdy dost.
Jedu cestou polní,
můj motocykl zvolní.
Jedu kolem rybníka,
rybář chytá na červíka.
Jedu přes vysoké hory,
vidím lyžařské sbory.
Jedu přes listnatý les,
kost si nese zatoulaný pes.
Jedu loukou plnou květin,
v obloze začíná hřměti.
Spěchám před deštěm domů,
kolem vysokých stromů.
Když parkuji v garáži,
budík na mě doráží.
Nemůžu už jíti ven,
vzbudil jsem se….byl to sen.
Publikoval(a): Andymio, 6.3.2016
Přečteno (95x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 17:19
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti