Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Navždy se ztrať

Navždy se ztrať

klarik96 Básně » o Lásce

Anotace: ... když už jen ubližuješ

Ty teď zmiz a někam se schovej,
nechci tě už vidět, jiné místo si hledej.
Jiné srdce, kam se usadíš,
jinou lásku, které ránu pak zasadíš.
Jiný úkryt pro svou ješitnost,
ve vztahu nejde pouze o zištnost.
Jde o pochopení a důvěru,
ne jen o lhaní a nevěru.
Hledej si jinou, která tě poslouchat bude,
jinou, která za tebou půjde všude.
Hledej si jinde, kde tě pochopí,
kde jim nevadí, když se vztah rozlepí.
Běž odsud pryč a vybírej si jinde,
můžu ti jen přát, ať ti to vyjde.
Publikoval(a): klarik96, 22.10.2010
Přečteno (449x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: H.I.L., Bad Monkey

Spodek

Stránka generována 27.4.2024 05:33
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti