Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Šaty poutníka

Šaty poutníka

Marie Bernadeta Básně » o Životě

Anotace: A poutníky jsme

Šaty poutníka

Je tělo z hmoty
Pouhým šatem
jenž na zemi si oblékáme
A poutníky jsme
když ve své kutně
po kapsách si pouze
pár stříbrňáků ukrýváme
co získali jsme za úsvitu
když měsíc rozhlížel se
po hladině našich citů
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 5.3.2016
Přečteno (85x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Martin Havlíček, Wave.Anne, gogol, děda včela, far man, Petrarca, Mirastus

Spodek

Stránka generována 24.11.2024 23:58
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti