Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Modlitba

Modlitba

Největší pomoci dostane se na kolenou,
sám ďábel to ví a bolestí se svíjí,
když srdcem i myslí voláme Pane, smiluj se!
A jako Slunce záře, milost osvítí zas další lidi,
tak všichni společně k Bohu stoupáme.
Publikoval(a): baruša, 22.10.2010
Přečteno (160x)
Tipy (1) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: dlouhejkour

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti