Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Jarní probouzení

Jarní probouzení

Marie Bernadeta Básně » o Přírodě

Anotace: Jaro zimy dílo do země si skrylo

Jarní probouzení

Ráno všude bylo bílo
Odpoledne slunce nebe rozsvítilo
A sníh v trávě roztavilo
Jen pár kapek rosy zbylo
Jaro zimy dílo
do země si skrylo

Kdo se vlády ujme?
Pro koho se asi
zahrádka má rozhodne?
Kousek zimní krásy
moje srdce probodne
chladem asi
první jarní časy
Kdopak uhodne?
Kvítek sedmikrásy
rozkvet v poledne!
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 4.3.2016
Přečteno (347x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: podnebný, Mirastus, donne, Pavíočko, Petrarca, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 02:47
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti