Epitaf za nerozumnou kočkou...
Epitaf za nerozumnou kočkou...
Anotace: Delší to bejt nemohlo ;)
Hraješ si se mnou jako kočka s myší
ty kočka krásná - o tom žádná
bílá jak miska porcelánová
křehká jak letní obloha...
Však já ne myš - slon v porcelánu...
Publikoval(a):
Petrarca, 4.3.2016