Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Práce žen

Práce žen

podnebný Básně » o Lidech

Anotace: Vyznání před MDŽ aneb práce šlechtí

Aby ženy byly ženami,
i ve své práci byly něžné,
veselé a krásně jemné,
nebývá to zcela běžné.

Učitelky, vychovatelky,
vědkyně a profesorky,
lékařky, ošetřovatelky,
tanečnice a zpěvačky,

sportovkyně a modelky,
prodavačky, květinářky,
řidičky a jeřábnice,
dojičky a soustružnice,

švadleny a návrhářky,
krajkářky a vyšívačky,
kuchařky a kadeřnice,
uklízečky, domovnice,

účetní a zahradnice,
herečky a režisérky,
atriptérky a masérky,
farmářky a lékárnice,

spokojené ve své práci,
v rodině i ve svém srdci,
aby je práce činila
všechny ještě krásnějšími.
Publikoval(a): podnebný, 3.3.2016
Přečteno (81x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, Květka Š., Desiré, gogol, Wčelka, děda včela, Petrarca

Spodek

Stránka generována 23.11.2024 01:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti