Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska

Láska

agnes321 Básně » o Lásce

Anotace: láska, duše, štěstí

Láska
jako milenec laská
až nám z toho postel praská..

Duše se raduje
láska je tady
prozkoumá vše
nejvíce vnady..

Štěstí se však nekoná
opona padá
herci jdou domů
skončila sláva..

Až příště lásko půjdeš kolem
neber mi rozum
nenech mě snít
jsi jako vánek
jsi sluneční svit
bez tebe dá i nedá se žít..
Publikoval(a): agnes321, 2.3.2016
Přečteno (297x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: gogol, Seaweed brain, Kněžka, donne, Jin&Jang, Wčelka, Mirastus, Kytka62, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 19:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti