Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Křižáci

Křižáci

Nedbají zákonů
Se zbraní jsou silní
Pod svojí záminkou
Ničí a násilní

Do vojska vstupují
Jen aby zabili
Né kvůli Kristovi
Bohatství získali…pro sebe

Né nepřišli sem náhodou
Na jejich rukách je krev
Jdou za svojí nadvládou
Neslyší lidský řev

Pod křížem křesťanským
Pohany zabijí
Prý kvůli Kristu jen
Dál zbraně nabíjí

Modlitby neznají
Vrazi se z nich stali
Kam oni přijeli
Vesnici nechali…zničenou

Né nepřišli sem náhodou
Na jejich rukách je krev
Jdou za svojí nadvládou
Neslyší lidský řev

Křižáci
Vojáci
Křižáci
Vojáci – bojující pod svatou korouhví
Křižáci
Vojáci
Křižáci
Vojáci – proč bojují nikdo neví

Nežijí v chudobě
Jako má křesťan žít
Nemají svědomí
Milují blahobyt

Kolik lidí ještě
Ve jménu křesťanství
Svou daň pro křižáky
Jim zaplatí krví svojí

Křižáci
Vojáci
Křižáci
Vojáci – bojující pod svatou korouhví
Křižáci
Vojáci
Křižáci
Vojáci – proč bojují nikdo neví
Publikoval(a): Hugozhor, 22.10.2010
Přečteno (190x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti